2024 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI HEYECANI ADDRESS ISTANBUL’DA!

Ayrıcalıklı hizmetleriyle Anadolu Yakası’nın en popüler oteli olan Address Istanbul, futbol tutkunlarının heyecanla beklediği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda futbol tutkunlarını bir araya getiriyor.

 

Lüks otel konsepti ve dünya standartlarındaki hizmet anlayışı ile Address Istanbul, The Restaurant’ın keyifli atmosferinde şampiyonaya özel hazırlanan menüsüyle 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca futbol tutkunlarını ağırlıyor.

Bir ay boyunca her gün, saat 16:00, 19:00 ve 22:00’de gerçekleşecek üç maçın büyük ekranda gösterimi ile şampiyona heyecanı Address Istanbul’da keyfe dönüşüyor. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na özel hazırlanan menüde hamburger, tavuk dürüm, kombo tabağı ve pizza margarita gibi futbol maçlarının vazgeçilmez lezzetleri yer alıyor. Üstelik, bu menüde yer alan içeceklerden tercih edeceğiniz ilk içki, Address Istanbul’un ikramı oluyor.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası coşkusunu Address Istanbul’da, özel lezzetler eşliğinde dostlarınızla beraber yaşamak için siz de yerinizi ayırın.

 

Address Istanbul Hakkında:

Emaar Türkiye tarafından hayata geçirilen Address Istanbul, Emaar Hospitality Group bünyesindeki uluslararası otel zinciri Address Hotels + Resorts’un İstanbul’daki yeni oteli. 5 yıldızlı zincir otel, Anadolu yakasının ilk ve tek lüks oteli olma unvanına sahip. Address Istanbul iş, tatil ve grup seyahatleri için birinci sınıf lüks yaşam deneyimi ile sektöre yeni bir kimlik kazandırıyor. 

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan EMAAR’ın Türkiye’de 3 büyük projesi bulunuyor. Bunlardan en büyüğü olan Emaar Square, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen binalarıyla modern alternatifler sunuyor. Alışveriş Merkezi, Residences, Offices, Heights ve Address Istanbul ile hizmet veren Emaar Squar, sunduğu ayrıcalıklarla Anadolu Yakasının gözde ve lüks yaşam merkezi olarak konumlanıyor.

 

Emaar Türkiye Hakkında: 

1997 yılında Dubai’de kurulan Emaar Properties dünyanın en önde gelen gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketlerinden biri olarak global ölçekli yatırımları ile gayrimenkul geliştiriyor. Bunun yanı sıra turizm ve eğlence, otel ve tatil köyleri, alışveriş merkezleri, perakende, ticari kiralama ve teknoloji sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. 2006 yılından bu yana ülkemizde de faaliyet gösteren Emaar Türkiye’nin  ilk projesi olan Toskana Vadisi, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasına sahip 500 konuttan oluşuyor. Rixos’la birlikte hayata geçirdiği The Land of Legends Theme Park projesi, 2016’dan bu yana Antalya’da hizmet veriyor. Emaar’ın Türkiye’deki 3. ve en büyük projesi ise İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Emaar Square. Çamlıca’daki dev karma projenin alışveriş ve yaşam merkezi Emaar Square Mall, farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına uygun olarak çeşitlendirilen Residences, Heights, Address Residence Istanbul, Address Residence Skyview Istanbul kategorilerde toplam 1073 konut bulunuyor. Emaar’ın lüksün ötesinde bir hizmet anlayışı sunan otel zinciri Address İstanbul ise 2021 yılının yaz aylarında misafirlerini ağırlamaya başladı. 

Share